Varkaat murtautuivat kauppaan – sitten näkivät seksinuken

Ohhoh! · Tim Isokivi

Seksinukke Shela Louie on osoittanut olevansa tehokas vartija. Sen uskotaan säikäyttäneen pois Iso-Britannian Tarringissa sijaitsevaan taidegalleriaan murtautuneet varkaat.

Varkaat olivat murtautuneet Demuz Art -taidekauppaan sunnuntaina 8. tammikuuta. Heidän mukaansa oli kuitenkin päätynyt ainoastaan tuhat puntaa. Paikan omistaja, Derrick Thompson uskoo liikkeessä esillä olleen aidonnäköisen seksinuken säikäyttäneen rikolliset pois ennen kuin he ehtivät varastaa enemmän.

– Shela ei olisi pystynyt tekemään paljoakaan murron estämiseksi. Se kuitenkin luultavasti säikäytti varkaat ja sai heidät poistumaan nopeasti paikalta, liikkeessä avustajana toimiva Paul Smith kuvailee Metro-lehden mukaan.

Thompson osti Shelan vuonna 2016 poseeraamaan hänen töidensä vierellä ja houkuttelemaan asiakkaita liikkeeseen. Nukella on oma Facebook-sivunsa, ja se nautti kansainvälisestä suosiosta jo ennen murtovarkaiden säikäyttämistä. Thompson uskoo Shelan olevan suosittu, sillä se näyttää tyypilliseltä unelmien tyttöystävältä.

– Shela on pitkä, vaalea ja kaunis tyttö. Länsimainen yhteiskunta pitää sellaisesta, Thompson toteaa.

 

Demuzing

Publié par Shela Louise sur samedi 10 décembre 2016

Publié par Shela Louise sur dimanche 24 juillet 2016