Tyttöbändin kaunotar bikineissä kuin seireeni – tämä näky ei petä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun. Parhaillaan hän on ehtinyt kiireiltään lomailemaan.

Eilen Myleene Klass kuvattiin nauttimassa rantalomasta yhdessä perheensä kanssa. Vedestä mustissa bikineissä nouseva fitness-kaunotar toi elävästi mieleen esimerkiksi Halle Berryn nousemassa vedestä James Bond -elokuvassa.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.

Splash
Splash
Splash
Splash