Tulisiko naisen lähettää ensimmäinen viesti? Yksinkertainen kysymys paljastaa

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suhteen alku ja omaan ihastukseen tutustuminen ovat aina jännittävää aikaa. Yleensä ensimmäisten treffien jälkeen kumpikin joutuu leikkimään kissaa ja hiirtä, koska toisen tunteet ja suhtautuminen vakavampaan suhteeseen eivät välttämättä ole vielä tiedossa.

Nyt kolumnisti Candice Jalili on kertonut Elite Daily -sivustolla neuvon, jonka avulla naiset pystyvät päättämään helpommin, että tulisiko heidän laittaa ensimmäinen tekstiviesti miehelle mikäli hän ei ole ottanut yhteyttä. Moni nainen voi ajatella olevansa liian ahdistava tai saatavilla ottaessaan mieheen yhteyttä, minkä vuoksi hiljainen sääntö onkin se, että miehen tulisi antaa omassa rauhassaan lähestyä naista.

Jalili neuvoo naisia miettimään ennen viestin lähettämistä, että onko nainen varma siitä, että mies on valmis tai halukas panostamaan suhteeseen ja näkemään vaivaa naisen eteen. Jos nainen on täysin varma siitä, että miehen hiljaisuuden takana on kiire tai ujous, hän voi laittaa ensimmäisen viestin. Muissa tapauksissa miehen tulisi antaa ottaa ensin yhteyttä, koska hiljaisuus voi merkitä sitä, että hän ei ole jatkossakaan valmis näkemään vaivaa naisen eteen.