Stara treffit

Viihdeuutiset

Miehetkö iskevät naisia? Naiset aloittavat pelin lähes joka kerta

Moni tilanne voi miehen ja naisen tutustuessa näyttää siltä, että mies yrittää iskeä naista. Nyt on kuitenkin saatu selville, että suurimmassa osassa tapauksista naiset ovat tehneet ensimmäisen peliliikkeen aiemmin muuttamalla kehonkieltään ja katsettaan.

Tutkija Helen Fisher on Daily Mail -lehden mukaan saanut selville, että suurin osa iskuyrityksistä ei tapahdukaan niin, että mies lähestyy naista ja tekee ensimmäisen liikkeen. Totuus on noin 70 prosentissa tapauksista se, että nainen on hyvin tietoinen siitä mitä tapahtuu ja miten hän on houkutellut pienillä eleillä miehen luokseen.

Naiset aloittavat noin kahdessa tapauksessa kolmesta hienovaraisen silmäpelin huomatessaan miehen, joka kiinnostaa heitä. Naiset saattavat koskettaa heitä ohimennen hienovaraisesti, antaa heidän suuntaansa merkittäviä katseita ja muuttaa kehonkieltään ja eleitään viettelevämmiksi.

Kun miehet lopulta lähestyvät naista, tilanne siirtyy heidän hallintaansa. Naiset haluavat, että miehet näyttävät jollakin konkreettisella tavalla, että heitä kiinnostaa. Tämä asia voi olla Fisherin mukaan koskettaminen, halaaminen, suuteleminen tai jollakin muulla selkeällä tavalla kiinnostuksen osoittaminen.

Viihdeuutiset

Nainen, älä ylianalysoi miestä – nämä seikat eivät välttämättä kerro rakkaudesta

Naisilla voi olla välillä tapana analysoida ja miettiä oman ihastuksensa jokaista liikettä. Kaikki pienet teot ja huomion antaminen eivät kuitenkaan aina kerro siitä, että mies olisi ihastunut tai haluaisi naisen kanssa mitään muuta kuin yhden illan jutun.

Miehet osaavat kertoa suoraan koska nainen oikeasti kiinnostaa heitä romanttisessa mielessä, minkä vuoksi pieniä vihjeitä on turhaa alkaakaan miettimään liikaa. Elite Daily listasi osuvasti tilanteet ja asiat, jotka naiset tulkitsevat yleensä väärin ja kuvittelevat niiden olevan merkki miehen rakkaudesta.

1. Hän tykkää Facebook tai Instagram -kuvastasi.

2. Hän tykkää mistä tahansa julkaisustasi sosiaalisessa mediassa.

3. Hän on katsonut Snapchat-tarinasi.

4. Hän ostaa sinulle drinkin.

5. Saat häneltä humalaisen viestin yöllä.

6. Hän vastaa tekstiviestiisi.

7. Hän pitää kädestäsi kiinni humalassa matkalla hänen asuntoonsa.

8. Hän lepertelee sinulle ennen seksiä.

9. Hän kutsuu sinut juhliinsa sadan muun ihmisen lisäksi.

10. Hän on sinulle mukava.

Viihdeuutiset

Miestä käy sääliksi – joutui treffien jälkeen kaverivyöhykkeelle

Monet naiset kertovat haluavansa miesten kohtelevan heitä kuin prinsessaa, mutta silti monet tuntuvat kuitenkin ihastuvan juuri niihin pahoihin poikiin, jotka ovat naisille huonoa seuraa ja aiheuttavat lopulta sydänsuruja. Tällä kerralla Daniel-niminen mies näytti ihastukselleen kuinka herrasmies järjestää upeat treffit, mutta joutui täydellisen päivän ansiosta heti kaverivyöhykkeelle.

Twitterissä leviää kuva erään Danielin kohtalosta, joka tuntuu saaneen sekä naisten että miesten sympatiat puolelleen. Hän oli järjestänyt naiselle todella ihanat treffit, joiden jälkeen nainen ilmoitti kuitenkin hyvin suoraan Instagramissa, että hän on edelleen sinkku.

Nainen oli treffien jälkeen julkaissut Danielin kanssa otetun yhteiskuvan ja kertonut, että mies näytti hänelle kuinka jokaisen miehen tulisi kohdella naisia. Mies oli vienyt hänet Topgolf-viihdekeskukseen pelailemaan, illalliselle ravintolaan, jäätelölle, ratsastamaan ja antanut naiselle kukkia.

Kuvatekstin loppuun nainen kirjoitti kiittävänsä luojaa siitä, että hän on saanut näin mahtavan ystävän elämäänsä. Ystävä näytti hänelle kuinka nainen saadaan tuntemaan olonsa prinsessaksi. Lopun aihetunniste #stillsingletho kruunasi viestin, jossa kerrottiin monella eri tavalla Danielin jääneen ikuisesti kaverivyöhykkeelle.

Viihdeuutiset

Sinkut paljastivat: Uber-kuskeilta parhaat parisuhdeneuvot

Naiset ja miehet uskoutuvat usein ystävilleen ja sisaruksilleen kun heillä on kysymyksiä deittailusta tai he haluavat kuulla toisen ihmisen mielipiteen uuden tuttavan lähettämän viestin sisällön merkityksestä. Nyt tuoreen kyselyn avulla saatiin selville, että parhaat neuvot saattavatkin olla peräisin entuudestaan tuntemattomilta ihmisiltä.

Miehet kertoivat kysyvänsä parisuhde- ja deittailuneuvoja eniten miespuolisilta ystäviltään. Jos pulma ei tällä ratkennut, he kääntyivät naispuolisten ystävien puoleen tai työkavereiden, sisarusten ja jopa entisen tyttöystävän puoleen. Naisten kohdalla neuvoja kysyttiin hieman lähempää.

66 prosenttia naisista kertoi haluavansa kuulla ensiksi tyttökavereiden mielipiteen, minkä jälkeen he kääntyivät miespuolisen ystävän puoleen. Tämän jälkeen he uskoutuivat työkavereilleen ja sisaruksilleen. Miehistä poiketen jopa 27 prosenttia naisista kertoi kysyvänsä neuvoja myös omilta vanhemmiltaan.

Kyselystä kävi ilmi, että seksiä halutessaan neuvoja kannattaa kuitenkin kysyä omalta Uber-kuskilta, joka on ennestään tuntematon henkilö. Uber-kuskin neuvojen jälkeen ihmiset olivat jopa kolme kertaa todennäköisemmin saaneet seksiä. Uber-kuskien neuvot saattoivat olla siitä syystä järkevimmät, että he ajattelivat parisuhdepulmia aina yleisemmältä tasolta siitä syystä, että he eivät tunteneet kyseistä naista tai miestä.

Viihdeuutiset

Onko uusi treffikumppani tosissaan? Nämä merkit kertovat

Uuden kumppanin tapaileminen ja parisuhteen alkuvaiheet ovat aina jännittävää aikaa. Pienet rakkaudenosoitukset tuntuvat todella merkittäviltä ja toisen tunteita yritetään jatkuvasti tulkita puheista ja käytöksestä. Ihmisten mielestä on kuitenkin olemassa muutamia tiettyjä asioita, joiden perusteella ihastunut voi tietää saavansa vastakaikua.

Tuoreessa kyselyssä 5.500 vastannutta aikuista kertoivat suurimmat käytännön vihjeet, joiden avulla henkilö voi tietää toisen olevan tosissaan aloittamassa hänen kanssaan parisuhdetta. Vihjeiden perusteella varmimmat merkit toisen tunteiden vakavuudesta ovat tulevaisuuden suunnittelemiseen, omaan perheeseen tutustumiseen ja huolenpitoon liittyvät käytännön teot.

Nämä olivat viisi varminta merkkiä siitä, että henkilö on uudessa suhteessa tosissaan:

1. Hän on huolissaan ja tulee hoitamaan sinua kun olet sairaana.

2. Hän pyytää sinua sukujuhliin tai tulee seuralaiseksi sinun sukusi juhliin.

3. Hän on kertonut sinusta ystävilleen.

4. Hän ehdottaa yhteistä lomamatkaa.

5. Hän kertoo sinusta omille vanhemmilleen.

Viihdeuutiset

Näin mies päättää onko naisesta tyttöystäväksi – jo yksi yö riittää!

Moni sinkku lähtee etsimään rakkautta yöelämästä, mikä on tuoreen kyselyn mukaan varmin tapa tavata tuleva kumppani. Laajan kyselyn mukaan amerikkalaiset sinkut kertoivat, että flirttailu tuottaa parhaiten tulosta baareissa ja yökerhoissa.

5.500 ihmisellä tehdyn kyselyn mukaan 64 prosenttia kertoi flirttailun tuottaneen tulosta baarissa. 43 prosenttia kertoi flirttailevansa eniten itsepalvelupesuloissa ja 42 prosenttia sinkuista myönsi vinkkaavan silmää eniten kuntosalilla hyvännäköisille treenaajille.

47 prosenttia miehistä kertoi lähettäneensä naiselle valokuvan omasta peniksestään, mutta kyselyssä ei paljastettu tuottiko sukupuolielimen kuvan lähettäminen miehen mielestä halutun reaktion naisessa. 53 prosenttia naisista kertoi vastaanottaneensa peniskuvan, ja heistä 49 prosenttia kertoi, että ei ollut pyytänyt kuvaa.

Kyselyssä sinkut vastasivat myös siihen ovatko yhden illan jutut johtaneet pidemmälle. Nuoret aikuiset menivät 48 prosenttia todennäköisemmin jo ensimmäisillä treffeillä sänkyyn nähdäkseen onko suhteella tulevaisuutta. Miehet kertoivat päättävänsä kolme kertaa naisia todennäköisemmin seksin avulla onko naisesta tyttöystäväksi vai ei.

Digi Lifestyle Viihdeuutiset

Näin pilaat treffisi nopeasti – tutkimus vahvisti kardinaalivirheen

Treffaileminen on muuttunut viime vuosien aikana todella paljon erilaisten sovellusten vuoksi. Älypuhelimet ovat nykyään todellisia viihdekeskuksia, joissa on deittisovellusten lisäksi paljon erilaisia sosiaalisen median sovelluksia.

Juuri tästä syystä ihmiset arvostavatkin nykyään sitä jos toinen osaa olla ilman puhelinta edes tapaamisen ajan. Tuoreen 5.500 ihmisellä suoritetun kyselyn mukaan 75 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että puhelimeen vastaaminen treffien aikana on töykeää.

58 prosenttia sinkuista ei edes haluaisi nähdä sitä, että treffikumppanin puhelin on ruokapöydän päällä, koska se saa kumppanin vilkuilemaan ja olemaan jatkuvasti muiden ihmisten saatavilla. 66 prosenttia kyselyyn vastanneista ei katso hyvällä sitä, että toinen lähettää kenellekään viestiä kesken treffien. Ihmiset kiinnittivät huomiota myös siihen jos puhelin ei ollut näkyvillä.

Se, että treffikumppani ei ottanut koko treffien aikana puhelintaan esille, oli 45 prosentin mukaan todella seksikästä. Puhelimen malli ja kunto vaikutti myös ihmisiin. Android-puhelimien käyttäjät ajattelivat heti negatiivisemmin henkilöstä, joka käytti iPhonea.

Tämä vaikutti myös toisin päin, koska iPhonen käyttäjät arvostelivat myös Android-puhelinta käyttävää treffikumppania puhelinmallin perusteella negatiivisemmin. Kyselyn mukaan rikkinäisellä näytöllä varustettua puhelinta ei kannata esitellä, koska ihmiset ajattelivat uudesta tuttavasta 86 prosenttia todennäkköisemmin negatiivisesti mikäli hänen puhelmensa näyttö oli pirstaleina.

Terveys Viihdeuutiset

Treffeillä käydään enemmän kuin koskaan – silti 57 prosenttia tuntee yksinäisyyttä

Match-sivusto suorittaa vuosittain laajan kyselyn, jonka avulla tutkitaan sen hetken sinkkunaisia ja -miehiä, ja kysytään heidän mielipiteitään seurustelemisesta ja parisuhteista. Uusimpaan kyselyyn vastasi yli 5.500 sinkkua ympäri Yhdysvaltoja.

Nuorten aikuisten mielestä deittailusovellusten vuoksi oikean rakkauden löytämisestä on tullut entistä vaikeampaa. 57 prosenttia vastanneista kertoi tuntevansa itsensä jopa yksinäisiksi. Deittailusovelluksia käyttävät olivat noin 125 prosenttia todennäköisemmin sitä mieltä, että he kokevat kaipaavansa ihastumista ja olevansa koukussa uusien tuttavien luomaan jännitykseen.

Nuoret aikuiset haluavat parisuhteen tämän kuluvan vuoden aikana kipeämmin kuin muut ikäluokat. He ovat myös 57 prosenttia paremmalla todennäköisyydellä tehneet oman profiilin deittailusivustoille. Nuorten kohdalla deittailusivustot toimivat treffien saamisessa ja uusien onnistuneiden yhteyksien luomisessa, koska 30 prosentilla sinkuista ensimmäiset treffit johtavat toisiin treffeihin.

Terveys Viihdeuutiset

Seksiä jo ennen ensitreffejä – 3 treffien sääntö uusiksi

Match-sivusto suorittaa vuosittain laajan kyselyn, jonka avulla tutkitaan sen hetken sinkkunaisia ja -miehiä, ja kysytään heidän mielipiteitään seurustelemisesta ja parisuhteista. Uusimpaan kyselyyn vastas yli 5.500 sinkkua ympäri Yhdysvaltoja.

Vanhan säännön mukaan uuteen mahdolliseen kumppaniin tulisi tutustua kolmen tapaamisen verran ennen kuin käy hänen kanssaan petipuuhiin. Sääntö näyttäisi kuitenkin nyt menneen täysin uusiksi, koska tämän päivän nuoret sinkut harrastavat seksiä jo ennen ensimmäisiäkään treffejä.

48 prosenttia sinkuista vastasi, että he ovat todennäköisesti jo harrastaneet henkilön kanssa seksiä ennen kuin he päättävät tutustua toiseen paremmin treffien muodossa.

40 prosenttia vastanneista oli kuitenkin myös sitä mieltä, että mitä vahvempi tunneside ihmisen kanssa on sen parempaa seksikin on. 28 prosenttia vastanneista kertoi seksin määrittelevän lopulta sen, että rakastaako kumppania vai ei. Seksi näyttäisi siis nykyään olevan yhä suuremmassa roolissa seurustelukumppania valitessa.

Viihdeuutiset

Näin autat ystävääsi löytämään kumppanin

Sinkkuystävysten tulee tukea toisiaan seuran etsimisessä silloin kun siihen on tarvetta. Nyt Elite Daily -listasi neljä tärkeintä asiaa, jotka naisten tulisi muistaa silloin kun he auttavat ystäväänsä löytämään itselleen seuraa.

1. Älä pakota

Sinun silmääsi miellyttävä mies ei välttämättä ole ystäväsi mielestä kiinnostava. Älä pakota ystävääsi mihinkään siitä huolimatta, että hän on pyytänyt sinut avuksi.

2. Kanna tarpeen tullen häpeä

Mikäli ystäväsi on nolaamassa itsensä, mene hänen avukseen heti ja ota syyt niskoillesi tai tee mitä tahansa naurettavaa tilanne vaatiikin.

3. Illassa on kyse ystävästäsi

Jos kaverisi on pyytänyt sinun apuasi, sinun tulee muistaa, että tämä ilta on hänen. Olette etsimässä juuri hänelle miestä, joten älä yritä samoille apajille tai flirttaile samoille miehille, joista kaverisikin on kiinnostunut.

4. Häivy kun on sen aika

Älä jää tilanteeseen liian kauaksi aikaa siipeilemään. Siinä vaiheessa kun kaverisi ja hänen uuden komistuksensa välit alkavat lämpenemään, sinun on syytä poistua takavasemmalle.

Viihdeuutiset

15 asiaa, joilla mies saa naisen kiinnostumaan

Useimmat miehet tietävät tai ainakin kuvittelevat tietävänsä miten vastakkaisen sukupuolen huomio kiinnitetään ja miten heidät saa kiinnostumaan. Nyt uuden kyselyn perusteella on kuitenkin saatu selville, että naisten kiinnostuminen ja kiihottuminen johtuukin yleensä melko epätavallisista tekijöistä.

Superdrug Online Doctor -sivusto julkaisi tulokset kyselystä, jossa selvitettiin mikä tekee naisiin lähtemättömän ensivaikutuksen ja saa heidät kiinnostumaan tai kiihottumaan vastakkaisen sukupuolen edustajasta.

Nämä 15 asiaa kiihottavat miehissä naisia:

1. Partaveden tuoksu

2. Puku

3. Ulkomainen tai erilainen murre

4. Parta

5. Armeijan univormu

6. Hyvä hajuvesi

7. Ulkomainen puhekieli

8. Poliisin univormu

9. Mies lukemassa

10. Silmälasit

11. Mies leikkimässä koiran kanssa

12. Hoitajan tai lääkärin työasu

13. Mies venyttelemässä

14. Mies pitelemässä vauvaa

15. Viikset

Viihdeuutiset

Miksi sinuun kannattaa rakastua? Kuvaile neljällä sanalla

Tänä päivänä sinkkuja varten on olemassa paljon erilaisia sovelluksia ja sivustoja, joiden avulla he voivat löytää toisistaan seuraa. Vakavaa parisuhdetta tai kepeää sänkyseuraa etsivät löytävät itsensä usein Tinder-sivustolta selaamasta lähistöltä löytyvien sinkkujen profiileja.

Monissa sovelluksissa ihmisten pitää myydä itsensä hyvänä treffiseurana toiselle pelkän kuvan ja pienen esittelyn avulla. Tämän vuoksi nokkela sanailu ja itsensä kuvaileminen ovatkin nykyään avainasemassa mukavan seuran löytymisessä. Nyt Twitterissä on alkanut nousemaan hauska aihetunniste, jonka avulla ihmiset voivat saada esittelyynsä hauskoja ideoita.

Twitterissä on alkanut nousemaan aihetunniste #ReasonsToLoveMeIn4Words, jonka kera ihmiset siis kertovat toisilleen neljällä sanalla miksi heitä tulisi rakastaa. Ihmiset ovat keksineet hauskoja neljäsanaisia myyntipuheita itselleen. Suosituimmat myyntipuheet näyttäisivät liittyvän seksiin, huumoriin tai pilailuun omalla kustannuksella.

Lifestyle

Ensitreffeillä kannattaa harrastaa seksiä – tässä syyt!

Etenkin naiset saattavat suojella vaginaalista pyhättöään kynsin ja hampain. Joillakin voi olla sääntö, että seksiä ei harrasteta ensimmäisillä treffeillä ollenkaan. Tekeekö vieraan ihmisen kanssa sekstaileminen ihmisestä löyhämoraalisen? Ei välttämättä.

Aikuinen ihminen yleensä voi luottaa omaan arvostelukykyynsä. Seksi on kahen vastuuntuntoisen ja tervehenkisen aikuisen yhteinen asia. Toisinaan treffeiltä voi yksinkertaisesti hakea vain seksiseuraa, mutta tällöin asiasta on reilua kertoa kumppanille etukäteen. Seksistä voi sopia, että sille annetaan tilaisuus mikäli tunnelma kulkeutuu luonnollisesti siihen suuntaan.

Miksi ostaa sikaa säkissä? Seksi on olennainen osa parisuhdetta ja sellaisen ihmisen kanssa saattaa olla hankalaa, kenen kanssa seksi ei suju toivotulla tavalla. Raa’asti ajateltuna voi sanoa, että koeajetaan ne autotkin. Mikäli huolehtii ehkäisystä ja sopii pelisäännöistä, voi monen mielestä ensimmäisillä treffeillä harrastaa seksiä. Jos seksi ei toimi, niin tietääpähän ainakin mitä odottaa seuraavalla kerralla.

Seksiä voi myös harrastaa yksinkertaisesti siitä syystä, että haluaa purkaa paineita. Seksiä tekee mieli ja on puutteessa. Baarista randomisti bongattua tyyppiä ei välttämättä tapaa enää koskaan, ja mikäli molemmat ovat samalla aaltopituudella seksin suhteen, voi vaakamamboa suorittaa vapautuneesti ja ilman morkkista. Se on vain seksiä.

Osa ihmisistä haluaa satunnaisen yhden illan jutun ainoastaan exän unohtaakseen. Seksiä voi harrastaa silloin, kun kokee olevansa valmis vieraan ihmisen kanssa suoritettuun eroottiseen leikkiin. Naiset saattavat innostua seksistä huomatessaan miehen housuissa pullottavan rakkauden miekan. Miehet puolestaan voivat kuumentua tuhmapuheisesta neitokaisesta. Loppujen lopuksi ekoilla treffeillä suoritetusta seksistä saattaa saada hyvän kertomuksen kavereille.

Viihdeuutiset

15 naisten outoa seikkaa, jotka saavat miehet sekaisin

Useimmilla naisilla on omat keinonsa vietellä ja hurmata mies. Naiset voivat flirtteilla, heidän äänensä ja naurunsa voi olla heleämpi ja he voivat yrittää liikkua hieman sulavammin. Nyt tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että miesten kiinnostuminen ja kiihottuminen johtuukin yleensä melko epätavallisista tekijöistä.

Superdrug Online Doctor -sivusto julkaisi tulokset kyselystä, jossa selvitettiin mikä tekee miehiin lähtemättömän ensivaikutuksen ja saa heidät kiinnostumaan tai kiihottumaan vastakkaisen sukupuolen edustajasta.

Nämä 15 asiaa kiihottavat naisissa miehiä:

1. Hyvä tuoksu

2. Palvelustytön työasu

3. Koulupuku

4. Ulkomainen tai erilainen murre

5. Hiukset ponnarilla

6. Hiukset saparoilla

7. Silmälasit

8. Nainen venyttelemässä

9. Hoitajan asu

10. Kuristajakaulakoru

11. Ulkomainen puhekieli

12. Jakkupuku

13. Poliisipuku

14. Sukkahousut

15. Hiukset nutturalla