Ultra Bra tekee paluun – mukana kesän festareilla

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen moniäänistä musisointia ja suurenmoista soitantaa tarjoileva yhtye Ultra Bra tekee come backin. 16 vuotta sitten pillit pussiin pannut yhtye aikoo esiintyä tulevana kesänä ainakin kolmen Suomen suurimman festivaalin lavalla.

Muun muassa Seinäjoella heinäkuun alussa juhlittava Provinssi, saman kuukauden toisena viikonloppuna laulettu Ruisrock ja siitä viikon päästä tanssittava Ilosaarirock ovat saaneet esiintyjäkaartiinsa yhden 90-luvun suosituimmista suomalaisbändeistä – Ultra Bran. Festivaalisivustot ja lippuja myyvä Tiketti tiedottivat asiasta tänään.

Ultra Bran jäseniä ovat muun muassa Vuokko Hovatta, Terhi Kokkonen, Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen ja Joel Melasniemi. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Savanni nukahtaa, Sinä lähdit pois, Minä suojelen sinua kaikelta ja Tyttöjen välisestä ystävyydestä.

– Meillä on niin paljon jäseniä bändissä, että aina jollain on ollut levy tekeillä tai vastaavaa. Tänä vuonna ihmisten aikataulut sopivat kerrankin yhteen ja päätös keikoista syntyi nopeasti. Nyt on se hetki, jolloin lähtisimme todellakin laulamaan festareille, sanoo säveltäjä Kerkko Koskinen Provinssin sivuilla.