Naumaste! Kissajoogan suosio kasvussa – yhdistää ihmiset ja eläimet

Terveys · Terhi Piiroinen

Jooga on trendilaji, jonka suosio on kasvanut maailmalla viimeisen kymmenen vuoden aikana uudenlaisiin mittasuhteisiin. Joogasta on kehitetty myös lukuisia versioita, kuten naurujooga, acrojooga, saunajooga, olutjooga ja äijäjooga. Nyt tulee kissajooga.

Jooga on liikuntamuoto, jonka avulla saa vartaloon venyvyyttä ja mieleen avaruutta. Yhdysvaltojen Atlantassa voi nyt harrastaa joogaa kissoja pelastavan eläinsuojeluyhdistys Good Mewsin tiloissa. Kodittomat ja häkittömät kissat osallistuvat joogatunnille ja rentoutuvat sisäistä rauhaa hakevien ihmisten hellässä syleilyssä. Kissatalossa on yhteensä sata koditonta kulkuria.

CNN:n julkaiseman videon mukaan kissajoogasta hyötyvät niin harrastajat kuin rakkautta ja läsnäoloa kipeästi kaipaavat kissat. Eläimet saavat olla tunnilla vapaasti mukana, ja ne nauttivat rauhallisen joogan parissa aikaansa viettävien ihmisten seurasta. Kissat ovat houkutelleet mukaan myös harrastajia, jotka eivät muuten kiinnostuisi lajista.

Cat yoga: The mewest exercise trend

Cat yoga – the newest trend in Atlanta, Georgia: http://cnn.it/2gnMZxN

Publié par CNN Travel sur mardi 24 janvier 2017