Nainen julkaisi kuvan keskenmenosta: ”Tätä minulle ei kerrottu”

Terveys · Annukka Heikkilä

Emily Christine oli kahdeksannella viikolla raskaana kun hän meni innoissaan ensimmäiseen ultraäänikuvaan. Christine oli jo ennen tutkimusta etsinyt internetistä kuvia siitä miltä hänen vauvansa tulisi kahdeksan viikon ikäisenä näyttämään. Kuva ei kuitenkaan ollut sellainen kuin hän ajatteli.

Emily Christine tiesi miltä ultraäänikuvan tulisi näyttää, minkä vuoksi hän tiesikin heti oman kuvansa nähdessään, että jokin on pielessä. Christine oli muutaman tunnin päässä keskenmenosta, minkä vuoksi ultraäänikuvassa ei näkynyt mitään. Hoitajat yrittivät valmistella naista tulevaa varten ja pyysivät häntä menemään kotiin odottelemaan, että luonto hoitaisi tehtävänsä.

Emily Christine sai keskenmenon ja julkaisi ultraäänikuvan kera oman tarinansa Facebookiin. Christinen mukaan keskenmenon saamisessa oli paljon asioita, joihin hän ei osannut varautua. Hän ei tiennyt, että hänen vartalonsa tyhjentymiseen menee päiviä ja hänen kehonsa luulisi vielä viikkojenkin ajan hänen olevan raskaana.

Hän ei tiennyt miten suhtautua omaan suruun, miehen suruun tai muiden ihmisten kyselemiseen. Omalla Facebook-julkaisullaan nainen kehottaa kuitenkin muita samassa tilanteessa olevia naisia käymään rauhassa läpi sydänsurun, johon he ovat täysin oikeutettuja vaikka raskaus olisi ollut miten alussa.

(PLEASE read before commenting)I had to pee so badly but they wouldn't let me go.They said I needed a full bladder…

Publié par Emily Christine sur mardi 17 janvier 2017