Saara Aalto loisti Lontoon julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto nousi viime syksynä kertaheitolla suosituksi Iso-Britanniassa, kun hän osallistui X Factor -laulukilpailuun. Lopulta hän sai puolelleen miljoonat britit ja sijoittui heidän tuellaan kilpailussa toiseksi. Samalla Aalto ilmoitti muuttavansa Lontooseen.

Viime aikoina Saara on osallistunut muutamiin julkkisjuhliin esimerkiksi Lontoossa. Eilen illalla hänet kuvattiin juhlimassa 2017 National Television Awards -palkintogaalassa monien paikallisten julkkistähtien kanssa.

Mukana olivat Saaran lisäksi muun muassa Katie Price ja Chloe Sims. Saara Aalto oli pukeutunut Lontoon 02 Arenalla järjestettyyn tapahtumaan massiiviseen prinsessamaiseen vaaleanpunaiseen iltapukuun, joka ei jäänyt taatusti keneltään huomaamatta.

Splash
Splash
Splash
Splash