Scarlett Johansson erosi – sinkkumaailmassa kuohuu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodista kantautuu jälleen erouutisia, sillä tämän hetken menestyneimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Scarlett Johansson on eronnut. Näyttelijätär ja hänen aviomiehensä, Romain Dariac ovat päättäneet suhteensa.

Scarlett Johansson ja Dariac ehtivät olla naimisissa kahden vuoden ajan. People-lehden mukaan ero tapahtui jo viime kesänä, mutta tieto vahvistettiin vasta nyt. Hollywoodin pintapiirien sinkkumiehet kisailevat todennäköisesti nyt kuumeisesti kuka saa Scarlettin kainaloonsa.

Johansson osallistui taannoin Washington D.C.:ssä järjestettyyn naisten marssiin. Tähti kuvattiin tapahtumassa ilman vihkisormustaan. Erosta huolimatta kaksikko pysyttelee liikekumppaneina. Johansson ja Dariac avasivat joulukuussa Yummy Pop -popcornkaupan Pariisin Theatre du Gymnaseen.