Räppärin Lamborghini rajussa onnettomuudessa – murskautunut auto kuvissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiartisti Chris Brown on viettänyt hieman hiljaiseloa sen jälkeen, kun hän taannoin lupautui nousemaan nyrkkeilykehään räppäri Soulja Boyn kanssa. Tarkoituksena on selvittää miesten riidat kerralla. Viime yönä Suomen aikaa Brownin omistama Lamborghini Aventador tuhoutui onnettomuudessa.

Mattamusta teipattu Lamborghini on arvoltaan noin 400.000 dollaria. Se ajautui Coldwater Canyonin alueella tieltä ja törmäsi valopylvääseen ja betoniaitaan kuvien perusteella melko suurella nopeudella. Turma sattui kello kolmelta aamuyöllä.

Silminnäkijöiden mukaan auton kuljettaja ja matkustaja selvisivät molemmat ilman vakavia loukkaantumisia. He poistuivat paikalta myöhemmin Rolls Royce -autolla. Chris Brownin ei uskota olleen mukaan omistamassaan autossa turmahetkellä.

Splash
Splash
Splash
Splash