Kylie Jenner poseerasi Pumalle – upeat kurvit varastivat huomion

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen 19-vuotias kuopus Kylie Jenner tietää miten vaatteita ja kauneustuotteita myydään. Nainen itse antaa omalla ulkonäöllään sellaista esimerkkiä nuorille, että miljoonat alkavat etsimään heti verkosta samanlaisia tuotteita, joita naisen yllä nähdään.

Kylie Jenner on nykyään myös Puma-urheilumerkin mainoskasvo. Hänestä on otettu juuri uusia näyttäviä kuvia Puman vaatteissa ja kengissä, jotka kaunotar on saanut näyttämään entistä upeammilta ja houkuttelevammilta hänen yllään. Monien huomio on kuitenkin vaatteiden sijaan kiinnittynyt naisen ulkomuotoon.

Kylie Jennerin vartalo näyttää upean kurvikkaalta kuvissa, minkä vuoksi ihmiset ovatkin mielissään siitä, että kuvissa ei esiinny tällä kerralla hoikimmasta päästä oleva malli. Muodokas Kylie esittelee kuvissa upeita kurvejaan ja saa naiset haaveilemaan kapeasta vyötäröstä ja pyöreistä pakaroista hienojen treenivaatteiden lisäksi.

@puma girl ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

@puma girl ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

@puma girl ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

@puma girl ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on