Natalie Portman herkässä kuvassa – paljasti vauvamasunsa kuvaajalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, tuottajana ja ohjaajana toimiva Natalie Portman on paljastanut syyskuussa punaisella matolla suloisen raskausvatsansa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen vatsa onkin kasvanut huimaa vauhtia, minkä vuoksi moni on olettanut naisen olevan aivan viimeisillään raskaana.

35-vuotias näyttelijä paljasti raskausvatsansa nyt todella taitavan valokuvaajan käsissä. Vanity Fair -lehdelle otettu kuva näyttelijättärestä on suositun Annie Leibovitzin käsialaa. Musavalkoinen kuva on ihanan klassinen ja herkkä otos raskaana olevasta äidistä.

Natalie Portman selitti, että hänen vatsansa voi näyttää poikkeuksellisen suurelta sen vuoksi, että hän on itse niin pienikokoinen. Näyttelijätär saa kuitenkin odottaa vauvaa vielä kuukausia lasketun ajan ollessa vasta tänä keväänä.

Expecting mama #natalieportman photographed by @annieleibovitz_ for @vanityfair ??

A photo posted by Ingrid & Isabel (@ingridandisabel) on