Uskomaton video julki – UFO imi merestä vettä?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset julkaisevat välillä verkkoon videoita havainnoista, joiden perusteella he uskovat, että avaruudessa on elämää. Nyt YouTubeen on ilmestynyt erikoinen video, joka on saanut ihmiset jälleen epäilemään, että ulkoavaruudesta tulleet muukalaiset ovat käyneet planeetallamme vierailulla.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, joka on saatu kuvattua videolle Algerian rannikolla. Videolla nähdään kuvauksen mukaan taivaalla lentävä outo asia, joka näyttäisi imevän vettä merestä suoraan kohti taivasta.

Mirror-lehden mukaan videon kuvanneet olivat ensin nähneet pyöreän aluksen lentävän pilviin, minkä jälkeen vesi oli alkanut kohoamaan kohti taivasta. Videon kuvaajat ovat sitä mieltä, että muukalaiset kävivät varastamassa merestä vettä. Video on lähetetty ufotutkijoille tarkastettavaksi. Ufohavaintoja analysoiva Secureteam on myös tehnyt videosta jo omat päätelmänsä.