Seksipommi on ammatiltaan poliisi! Rohkeat kuvat Samanthasta leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi on kaikista maailman ammateista yksi suosituimmista seksielämän fantasioiden ja roolileikkien kohteista. Monet pitävät poliiseja seksikkäinä, mutta nyt on tainnut löytyä tosielämän maailman seksikkäin naispoliisi. 32-vuotias Samantha Sepulveda tekee nyt virantoimituksen ohella uraa myös alusvaatemallina.

Dominikaanisessa tasavallassa syntynyt Samantha Sepulveda työskentelee poliisina New Yorkin Long Islandilla, mutta vapaalla hän on huippuseksikäs mallikaunotar. Kyseessä on lisäksi älykäs poliisi, sillä kaunotar on opiskellut itselleen sekä filosofian kandidaatin tittelin että MBA-tutkinnon Hofstran yliopistossa.

Poliisiksi hän ryhtyi vuonna 2010, minkä jälkeen hänet löydettiin malliuralle. Poliisina hän yrittää peitellä seksikkyyttään muun muassa jättämällä meikkaamatta töihin lähtiessään. Hän haluaa kertomansa mukaan näyttää mahdollisimman maskuliiniselta töissä ollessaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash