Pitihän se arvata! Jounin Kauppa jakaa toiset 10 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen toteutti eilen lupauksensa ja jakoi kymmenelle somekilpailunsa voittajalle yhteensä 10.000 euroa käteistä rahaa Facebookin suorassa lähetyksessä. Tämä oli jo toinen kerta, kun rahapotti jaettiin.

Kuten arvata saattaa, ei kauppias lopettanut vielä tähän. Eilinen arvonta suoritettiin, koska rajapyykkinä toiminut 520.000 tykkääjää ylittyi Jounin Kaupan sivuilla ennen määräaikaa. Heti arvonnan jälkeen Kaulanen ilmoitti jakavansa toiset 10.000 euroa, jos hänen kaupallaan on 600.000 tykkääjää helmikuun loppuun 28.2.2017 mennessä.

– Arvomme taas 10 000 euroa helmikuussa! Arvontaan voi osallistua tykkäämällä tätä kuvaa!! Jakaminen ei ole pakollista mutta ehdottoman suositeltavaa, koska näin hulluja arpajaisia ei Suomessa järjestä Somessa kukaan muu kuin Jounin Kauppa, kaupan Facebooksissa kerrotaan.