Näyttelijäveteraanin tyttärestä kuoriutui alusvaatemalli – tyrmäävä näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai merkittävän mallisopimuksen, sillä kaunotar poseerasi Guess Jeansin 35-vuotiskampanjassa.

Nyt mallisopimukset ovat saaneet jatkoa, kun Hailey nähdään ModelCo-merkin tuoreissa Intimacy-kampanjan mainoskuvissa. Niissä hän poseeraa alusvaatteisillaan valkoisten lakanoiden päällä.

20-vuotias Hailey Baldwin ei häpeile timmin vartalonsa esittelemistä ja seksikkäästi liikkumista hänestä kuvatulla videolla. Baldwin kieriskelee viettelevästi mustissa bikineissään sängyllä ja sohvalla, ja lopuksi Baldwin menee vielä suihkun alle viilentämään itseään.

Splash
Splash
Splash