Pako-suosikkisarja palaa televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään tulevana keväänä kaksi huippusarjaa, jotka tekevät paluun televisioon. 24: Legacy käynnistyy 13. helmikuuta ja Pako-suosikkisarjasta käynnistyy huhtikuussa viides kausi. Pako nähdään Liv-kanavalla myöhemmin tänä vuonna.

Pako-sarjan tuotantokaudella tutut näyttelijät Wentworth Miller ja Dominic Purcell palaavat rooleihinsa veljeksinä, jotka pakenivat ensimmäisellä kaudella korkean turvatason vankilasta. Neljäs kausi päättyi vuonna 2009 Michaelin (Wentworth Miller) oletettuun kuolemaan.

Viidennen kauden alussa Lincoln (Dominic Purcell), Sara (Sarah Wayne Callies), Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) ja C-Note (Rockmond Dunbar) saavat yllättäen vihjeen siitä, että Michael saattaisi sittenkin olla elossa. Ryhmä ei aio jättää vihjettä tarkistamatta, ja lähtee etsimään Michaelia. Yhdessä tämä pahamaineinen ryhmä alkaa toteuttamaan haastava vankilapakoa.