Bella Thornen villi tanssi – paitakin lähti päältä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 18-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Nyt Bella on kuvattu pitämässä tanssikoulua asiakkaileen Los Angelesin Studio Cityn Millennium Complexissa. Thornen meno yltyi lopulta niin vauhdikkaaksi, että hänen paitansakin sai lähteä.

Bella Thorne tuli taannoin kaapista, kun hänen faninsa kysyi Twitterissä onko hän biseksuaali. Näyttelijätär vastasi ytimekkäästi ”Kyllä”. Thornen fanit suhtautuivat paljastukseen lämpimästi. Thornen seksuaalisella suuntautumisella on spekuloitu siitä saakka, kun hän alkoi jakamaan Snapchatissa ja Instagramissa intiimejä kuvia veljensä ex-tyttöystävä Bella Pendergastin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash