Saara Aalto paljasti: Discotähden kanssa studiossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto työstää parhaillaan ensimmäistä albumiaan, johon kohdistuu suuret odotukset. Viime aikoina on kovasti veikkailtu, kenen tunnettujen tähtien kanssa Aalto ryhtyy levyään tekemään. Nyt asiasta on saatu mahdollisesti jonkinlainen johtolanka.

Saara nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa hänet nähdään studiossa poptähti Sophie Ellis-Bextorin kanssa. Päivityksen mukaan Saara vietti Ellis-Bextorin ja Dimitri Tilovoin kanssa studiossa kaksi päivää.

2000-luvun alussa Murder On The Dancefloor -hitillään tanssittanut Sophie Ellis-Bexton nousi sittemmin listoille myös kappaleella Catch You. Sophie julkaisi neljännen studiolevynsä vuonna 2014, ja se nousi Britanniassa albumilistan sijalle 4.

Uusimmat