Arnold Schwarzenegger Trumpille: ”Mitä jos vaihtaisimme työpaikkoja?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Donald Trump asettui ehdolle Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa, siirtyi Arnold Schwarzenegger hänen paikalleen Diili-ohjelman juontajaksi. Toimintatähti juontaa Yhdysvalloissa tammikuussa alkanutta uutta julkkis-Diiliä.

Presidentti Donald Trump tylytti Schwarzeneggerin Diili-ohjelmaa taannoisella kansallisella rukousaamiaisella. CNN-uutissivuston mukaan mies kuvaili ohjelmaa täydeksi katastrofiksi, ja kehotti osallistujia rukoilemaan Arnoldin puolesta parempien katsojalukujen toivossa.

Nyt Arnold on iskenyt takaisin Trumpille. Mies julkaisi Twitterissä videon, jossa hän ehdottaa presidentille virkojen vaihtamista.

– Mitä jos vaihtaisimme työpaikkoja? Koska olet ilmeisesti katsojalukujen asiantuntija, voit palata televisioon. Minä voin ottaa sinun työsi, ja ihmiset voivat jälleen nukkua yönsä rauhassa, Schwarzenegger näpäytti.

Arnold Schwarzenegger toimi Kalifornian kuvernöörinä vuodesta 2003 vuoteen 2011 saakka. Republikaaneihin kuuluva Terminator-tähti on ilmaissut halustaan ryhtyä presidenttiehdokkaaksi, mikäli Yhdysvaltojen laki vain sallisi sen maan ulkopuolella syntyneille kansalaisille.