Barack Obamalle omistettiin vaatemallisto – myytiin heti loppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

JoeFreshGoods on suunnitellut ja tuonut myyntiin Barack Obaman presidenttikautta muistavan vaatemalliston, jonka nimi on Thank You Obama. Mallistolla halutaan kunnioittaa Obaman aikaa presidenttinä ja sitä, että Obaman voitto aikoinaan vaaleissa antoi monille toivoa ja toimi hyvänä esimerkkinä siitä, että ihminen voi saavuttaa elämässään mitä tahansa.

Thank You Obama -mallistossa on yksi pelipaita, kaksi lyhythihaista paitaa, huppari ja kaksi erilaista pitkähihaista paitaa, joiden lisäksi sivuilla myydään myös Barack Obaman kuvalla varustettua julistetta. Paidoissa on enimmäkseen tekstiä, mutta yhdessä lyhythihaisessa on myös kuva Obamasta, joka seisoo vakavana kruunu päässään.

Tuotteet vaihtelevat sivustolla hinnaltaan aina 150 dollarista 28 dollariin saakka. Painatuksissa kiitetään Brackia, Michelleä ja Maliaa. Paitoihin on myös painatettu avioparin hääpäivä. Ihmiset rakastivat JoeFreshGoodsin ideaa ja tuotteita, jotka myytiinkin nopeasti loppuun.