Kylie Jennerin uusi vaatemallisto – tässä esimakua tulevasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen 19-vuotiaasta kuopuksesta Kylie Jenneristä on kuoriutumassa melkoinen bisnesnainen. Nuoresta iästään huolimatta tähti on jo kirjoittanut kaksi kirjaa, ottanut melkoisen jalansijan kosmetiikka-alalla, toiminut mallina ja on yksi sosiaalisen median seuratuimmista ihmisistä.

Nyt Kylie Jenner on julkaisemassa uuden vaatemalliston siskonsa Kendallin kanssa. Kylie julkaisi Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa hän antoi seuraajilleen hieman esimakua siitä millaisia vaatteita tuleva mallisto tulee sisältämään.

Kylie Jenner tietää miten asioita mainostetaan ja toimiikin usein omien tuotteidensa parhaana promootiokasvona. Kaunotar saa kuvissa olkaimettoman topin ja harmaat todella isot ja pussimaiset housut näyttämään upealta ja mielenkiintoiselta yhdistelmältä.

DropOne @kendallandkylie Coming Soon

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

DropOne @kendallandkylie Coming Soon

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on