Katie Price on taas Povipommi Jordan – jättirintoineen punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja malli Katie Price yllätti taannoin katsojat keskusteluohjelmassa sanomalla, että hänen mielestään kaikki lapset ovat vauvana rumia eikä hän ymmärrä miksi niitä kutsutaan suloisiksi. Äskettäin hän hankki poikansa nettikiusaajalle potkut töistä.

Rintansa viime vuonna suurentanut Katie Price poseerasi eilen Fifty Shades Darker -elokuvan Britannian ensi-iltajuhlien punaisella matolla. Juhlat järjestettiin Odeon-elokuvateatterissa Lontoon Leicester Squarella. Sinne ”Povipommi Jordan” asteli todella uhkeana, eikä läsnäolijoille jäänyt epäselväksi mihin vartalonsa osaan Price on erityisen tyytyväinen.

Katie Price kävi vuonna 2016 ottamassa jo kahdeksannen kerran lisää silikonia rintoihinsa. Katie poistatti sitä ennen kaiken silikonin rinnoistaan terveydellisten ongelmien vuoksi, mutta otti pian jälleen uutta täytettä tilalle.

Splash
Splash
Splash
Splash