StaraTV: Reverse jakso 1 – superautoja ja rallia Suomen Lapissa

Reverse Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi saa uuden vauhdikkaan nettisarjan, kun Reverse-ohjelmasarja käynnistyy tänään. Ohjelmasarjan maailma pyörii vahvasti autojen ja koneiden, tapahtumien ja extremelajien ympärillä. Reverse vie nopeiden menopelien testauksen maailman uudelle tasolle.

Ohjelman juontajina nähdään Sami Stenman ja Mika Mäki, joiden kanssa ensimmäisessä jaksossa tutustutaan lumiseen Rovaniemeen ja sen tapahtumiin. Lisäksi tutustutaan Arctic Lapland Rallyyn ja BMW Business Rallyyn sekä ajellaan rehvakkaasti Maseratin uudella Levante-katumaasturilla.

Juontajista Mika Mäki tuo ohjelmaan autotietämystään ja kepittelyosaamistaan. Mika on ajanut urallaan kilpaa useissa eri luokissa, muun muassa Formula 3:ssa ja toiminut testikuljettajana Formula 1 -sarjassa. Hänen parinaan nähdään Sami Stenman, joka tuo vahvalla elämänkokemuksella ja urheilulajien kirjolla ohjelmaan persoonallisen mausteensa. Ohjelman tuottaa Ajaton Idea Oy.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat