Massiivinen lumisota yliopistolla – sadat lumipallot täyttivät taivaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Kanada yhdistetään usein pohjoisen kylmiin keleihin, ovat Vancouverin talvet yleensä melko vähälumisia. Tällä viikolla kaupungin asukkaat pääsivät kuitenkin jälleen nauttimaan lumesta.

Vancouverin Brittiläisen Kolumbian yliopiston oppilaat ottivat kaiken riemun irti talvisesta säästä. He järjestivät massiivisen lumisodan yliopiston kampuksella. Paikan päällä kuvatuilla videoilla nähdään, kuinka sadat oppilaiden toisiaan kohti heittämät lumipallot täyttävät taivaan.

Vancouver Sun -lehden mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun yliopistolla järjestetään suuret mittasuhteet saanut lumisota. Edellisen kerran sellainen järjestettiin kolme vuotta sitten, kun Vancouverissa satoi runsain määrin lunta.