Laulajalegenda Al Jarreau on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajalegenda Alwyn Lopez ”Al” Jarreau on kuollut 76-vuotiaana. Hän menehtyi asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-sivuston mukaan sunnuntaina aamulla. Hänet palkittiin menestyksekkäällä urallaan peräti seitsemällä Grammy-palkinnolla.

Al Jarreaun tiedottaja on vahvistanut suru-uutisen artistin virallisilla verkkosivuilla. Lähes 50 vuoden ajan lähes keskeytymättä esiintynyt laulaja ilmoitti taannoin harkitsevansa eläkkeelle jäämistä. Hän joutui taannoin Los Angelesissa sairaalahoitoon, jossa hän lopulta menehtyi.

Kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu, mutta hänellä tiedetään olleen viime aikoina terveysongelmia esimerkiksi sydämensä kanssa. Suomalaisille Al Jarreaun tuotannosta on tuttu ainakin yksi ikivihreä kappale, sillä Bruce Willisin tähdittämän huippusuositun Konnankoukkuja kahdelle -televisiosarjan tunnuskappale oli yksi hänen suurimmista hiteistään.