Blondit harrastavat eniten seksiä – punapäät yllättivät todella!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhan sanonnan mukaan blondeilla on aina hauskempaa. Nyt kondomiyrityksen suorittaman uuden kyselyn mukaan näyttäisi siltä, että väittämä pitää paikkansa ainakin siltä osin, että vaaleahiuksiset harrastavat muita enemmän seksiä.

SKYN-kondomeja valmistava yritys julkaisi sivuillaan tulokset kyselystä, jonka he olivat suorittaneet tämän päivän nuorilla aikuisilla. Kyselyyn vastanneiden ihmisten vastausten perusteella kävi ilmi, että blondit harrastivat eniten seksiä. Vaaleahiuksisten jälkeen aktiivisimpia järjestyksessä olivat musta- ja ruskeahiuksiset. Yllättäin punahiuksiset harrastivat vähiten seksiä vaikka stereotypisesti punahiuksisten ajatellaan olevan villimpiä ja seksuaalisesti aktiivisempia.

Kyselyn mukaan nuoret aikuiset halusivat kumppaninsa olevan itsevarma, älykäs, viehättävä, leikkimielinen ja hauska. 48 prosenttia vastanneista kertoi lähettävänsä eroottisia viestejä vähintään kerran viikossa jollekin. 66 prosenttia kertoi löytäneensä älypuhelimien treffailusovellusten avulla itselleen seksiseuraa.