Kojelautakamera ikuisti hurjan tilanteen – poliisi esti tulipalon leviämisen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla poliisi kohtaa yllättävän ja vaarallisen tilanteen, joka vaatii nopeaa päättelykykyä ja toimintaa. Hän onnistuu ehkäisemään katastrofin nokkelalla tavalla.

Kojelautakameran ikuistamalla videolla partiossa olevat poliisit huomaavat palavan auton Jack in the Box -ravintolan edessä. Koska palo olisi saattanut levitä nopeasti ravintolaan, ei viranomisilla ollut aikaa hälyttää paikalle palokuntaa.

Poliisi ajaa autollaan päin palavaa ajoneuvoa. Hän onnistuu työntämään sen pois ravintolan viereltä ennen kuin palo leviää rakennukseen. Viranomaisten mukaan onnettomuudessa onnistuttiin välttymään henkilövahingoilta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat