McDonald’s keksi mehupillin uudelleen – apuna Googlen insinöörit

Ruoka · Tim Isokivi

Juomiseen tarkoitetut pillit ovat pysyneet melko muuttumattomina muinaisten sumerilaisten ajoilta saakka. Nyt asiaan saattaa kuitenkin tulla muutos, sillä McDonald’s väittää keksineensä pillin uudelleen.

McDonald’s on lanseerannut Yhdysvalloissa uuden Cocolate Shamrock Shake -minttusuklaapirtelön. Sen myötä yhtiö on ilmoittanut luoneensa myös uudenlaisen pillin. Pikaruokaketju palkkasi Googlen Project Arassa aikaisemmin työskennelleen tiimin kehittelemään tuotetta.

Pillin nimi on STRAW, eli Suction Tube for Reverse Axial Withdrawal. Kahden reiän sijaan muovisessa, koukun muotoisessa pillissä niitä on peräti neljä. McDonald’s väittää, että uudistetun pillin ansiosta Chocolate Shamrock Shake -pirtelön kaikki maut pääsevät todella oikeuksiinsa.