Pikkukoira yritti saada herkkua – sitten isomman oikeus meni edelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pienet koirat eivät tiedä luonteensa puolesta olevansa kovinkaan pieniä sen vuoksi, että niillä on paha tapa isotella suuremmille koirille. Isommat koirat onnistuvat kuitenkin melko helposti laittamaan pikkuiset omalle paikalleen näyttämällä millaisia hyötyjä suuresta koosta on.

Videolla nähdään surullinen ja samaan aikaan todella hellyttävä tilanne, jossa isompikokoinen koira varastaa todella säälimättömästi pienemmän koiran havitteleman herkun. Koirien omistaja on kuvannut videolle tilanteen, jossa valkoinen pikkukoira yrittää kaikilla voimillaan saada pöydällä olevaa tortillalastua, mutta ei kuitenkaan ylety siihen.

Naista huvittaa koiran sinikkyys, mutta isompi koira tekee nopeasti kaikista pienemmän koiran ponnisteluista arvottomia. Koirakaveri nappaa vaivattomasti tortillalastun suuhunsa pöydältä ohikulkumatkallaan ja saa pienemmän koiran ihmettelemään silmät suurina mitä juuri oikein tapahtui.