Charlotte McKinney ei jäänyt huomiotta rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Pian hänet nähdään sivuroolissa Baywatch-elokuvassa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on kovassa nosteessa, ja vauhti vain kiihtyy.

Charlotte McKinney kuvattiin nyt Miamissa, jossa hän ulkoilutti suurikokoisia muotojaan. Vaikka yllä oli bikinien sijaan tällä kertaa musta yksiosainen uima-asu, niin paljasta pintaa ei suinkaan piiloteltu, vaan oikeastaan päinvastoin.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash