Tässä on Super Bowlin seksikkäin mainos – nousi heti viraalihitiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämän vuoden Super Bowlissa kohtasivat kahden eri konferenssin, eli American Football Conferencen ja National Football Conferencen, voittajat. Järjestyksessään 51. Super Bowlin voitti New England Patriots.

Ottelua seurasi jopa miljardi ihmistä 234 maassa. Siksi myös ottelun mainossekunnit maksavat satojatuhansia euroja. Todella kalliit mainossekunnit ovat yleensä suuryhtiöiden temmellyskenttää. Nyt netissä leviää ottelutauolla nähty Mr. Clean -mainos.

Kotirouville erityisesti suunnattu mainos esittelee seksikkään kodin puhdistajan. Hohtavan valkoisiin vaatteisiin pukeutunut muskelimies tekee selvää jälkeä kodista tehokkaan pesunaineen tavoin. Yksi mainosta julkisesti hehkuttaneista on Jessica Simpson.

Tänään sunnuntaina mainos ylitti 15 miljoonan katsomiskerran rajapyykin.