Victoria Beckhamin kuva hämmentää – sivalsi uutta Spice Girlsiä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -yhtyeen paluusta puhuttiin paljon kun tyttöbändin ensimmäisestä julkaisusta tuli kuluneeksi 20 vuotta. Kaikki yhtyeen jäsenet eivät olleet kuitenkaan ajatuksesta innoissaan, ja Victoria Beckham ja Mel C kieltäytyivät tekemästä musiikkia enää muiden jäsenten kanssa.

Mel B, Emma Bunton ja Geri Horner päättivät kuitenkin jatkaa yhdessä ja muuttaa Spice Girls -nimen Gem-nimeksi, joka tulee naisten etunimien kirjaimista. Nyt Victoria Beckham on julkaissut itsestään kuvan, jonka kuvateksti on saanut fanit hämilleen.

Victoria Beckham on julkaissut itsestään hänen Instagram-kanavalleen kuvan, jota fanit ovat pitäneet selvänä piikkinä Gerille, Mel B:lle ja Emmalle. Kuvatekstissä Victoria siteerasi Spice Girlsien kappaletta 2 Become 1 ja merkitsi kuvan aihetunnisteella #girlpower.

Kommentoijien mielestä kuva on halpa veto ja näyttää, että Victoria ei ole sinut sen kanssa, että muut naiset jatkavat musiikkia Spice Girlsien mainetta hyödyntäen ilman häntä ja Mel C:tä.

2 become 1 X Kisses VB #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on