Suosittu romanttinen komedia saa lyhyen jatko-osan – mukana alkuperäisen osan tähdet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Love Actually, eli Rakkautta vain, lukeutuu 2000-luvun suosituimpiin romanttisiin komedioihin. Jouluisan elokuvan päärooleissa nähtiin iso liuta brittiläisiä suosikkinäyttelijöiä Keira Knightleystä aina edesmenneeseen Alan Rickmaniin.

Nyt rakastettu romanttinen komedia on saamassa jatkoa. Kyseessä ei tosin tule oleman täyspitkä elokuva, vaan 10 minuuttia pitkä, Iso-Britannian Nenäpäivänä esitettävä lyhytelokuva. Sen nimi on tietenkin Red Nose Day Actually, eli vapaasti suomennettuna Nenäpäivää vain.

– En olisi voinut haaveillakaan kirjoittavani jatkoa Rakkautta vain -elokuvalle. Ajattelin kuitenkin että olisi hauskaa tehdä 10-minuuttinen lyhytelokuva joka kertoo mitä hahmoille kuuluu nykyään, ohjaaja-käsikirjoittaja Richard Curtis kuvailee Hollywood Reporter -sivustolle.

24. Maaliskuuta ensi-iltansa saavassa elokuvassa nähdään useita ensimmäisen osan tähtiä. Mukana ovat muun muassa Liam Neeson, Colin Firth, Keira Knightley, Rowan Atkinson ja Hugh Grant.