Lisa Rinna julkaisi alastonkuvansa verkossa – joutui sensuroimaan otosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa bikinikuvia lomaltaan Meksikossa. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyvä Rinna on uskomattoman hyvässä kunnossa.

Eilen hän julkaisi itsestään yllättäen alastonkuvansa verkossa. Instagramissa julkaistussa selfie-valokuvassa hän poseeraa täysin alastomana peilin edessä. Tuolin selkämys peittää juuri sopivasti jalkovälin, mutta rinnat Rinna joutui sensuroimaan itse. Muussa tapauksessa kuva olisi todennäköisesti poistettu ja käyttäjätili jäädytetty.

Lisa Rinnan viime aikoina julkaisemien bikinikuvien perusteella voisi luulla, että tähtönen on vasta parikymppinen, sillä hänen vartalossaan ei juuri näy ikääntymisen merkkejä. Lisa treenaa säännöllisesti ja syö terveellisesti ja se myös näkyy hänen vartalossaan. Tähden fanit ovat sitä mieltä, että Rinna on kadehdittavan upeassa rantakunnossa.