Tienvarsikahvila sai vahingossa Michelin-tähden – seurauksena asiakas ryntäys!

Ruoka · Tim Isokivi

Ranskan Bourgesissa sijaitsevan La Bouche à Oreille -kahvilan henkilökunta yllättyi taannoin nopeasti nousseesta suosiostaan. Lukuisat ihmiset halusivat tehdä heille pöytävarauksia, ja paikalle rynni useita toimittajia.

Alle 13 euron kotiruokalounasta tarjoileva La Bouche à Oreille ei kuitenkaan ollut sitä, mitä uudet asiakkaat ja toimittajat ehkä odottivat. Kävi nimittäin ilmi, että kahvilalle oli vahingossa annettu Michelin-tähti.

– Yhtäkkiä ravintolassamme oli hurjan kiireistä. Paikalle saapui toimittajia ja Pariisissa asuva poikamme soitti meille. Hän oli kuolla nauruun, kahvilan omitava Véronique Jacquet kuvaillee The Telegraph -lehdelle.

Michelin-oppaasta otettiin pian yhteyttä kahvilaan. He totesivat pahoitellen antaneensa tähden vahingossa väärälle La Bouche à Oreille -ruokapaikalle. Todellisuudessa sen oli tarkoitus kuulua samannimiselle pariisilaiselle ravintolalle.

Kummassakin ravintolassa väärinkäsitykseen suhtauduttiin huumorilla. Pariisissa sijaitsevan La Bouche à Oreillen kokki on sittemmin kutsunut Bourgesissa sijaitsevan kahvilan henkilökunnan aterioimaan ravintolaansa.

 

Publié par Le bouche à oreille sur mardi 19 février 2013