Työhaastattelija teinipojalle: ”Katselisitko vanhempiasi harrastamassa seksiä?”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet ovat joskus olleet työhaastattelussa, jossa eteen on tullut kiusallisia tai jopa suoranaisesti epäasiallisia kysymyksiä. Harva on kuitenkaan joutunut samanlaiseen haastatteluun, kuin Iso-Britannian Derbyssa asuva nuorukainen.

Nimettömänä pysyttelevä 18-vuotias poika oli hakenut paikkaa paikallisessa TGI Fridays -pikaruokaravintolassa. Työhaastattelussa esitetyt kysymykset loksauttivat teinin leuan auki.

– Ensimmäinen kysymys kuului: Katselisitko mielummin vanhempiasi harrastamassa seksiä vuoden ajan vai liittyisitkö mukaan vain alkuun?, työnhakija kertoi Daily Mail -lehdelle.

Seuraavaksi nuorukaiselta kysyttiin, ulostaisiko hän mielummin tiiliä vai itkisikö lasia. Ennen kuin hän ehti vastata mitään, haastattelija tivasi söisikö hän mielummin suklaan makuista ulostetta vai ulosteen makuista suklaata.

Tässä vaiheessa työnhakija päätti poistua haastattelusta. TGI Friday’s -ketjun edustajan mukaan esitetyt kysymykset eivät olleet yhtiön tyypillisten haastattelujen linjan mukaisia. Työhaastattelija on sittemmin erotettu tehtävästään.