Crocsit tuunattuna muotinäytöksessä – katsojat eivät innostuneet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotisuunnittelijoiden on oltava luovia ja välillä hieman hullujakin kokeiluissaan, että he onnistuvat luomaan jotakin uutta, joka inspiroi ihmisiä ja herättää tunteita. Erään suunnittelijan esittelemä kenkätrendi loi kuitenkin vääränlaisia tunteita saadessaan ihmiset huokailemaan kauhusta.

Muotisuunnittelija Christopher Kane yritti Metro-lehden mukaan olla edelläkävijä esitellessään muotinäytöksessään mallien jalkaan puettuja Crocs-sandaaleja, joihin oli kiinnitetty tekoturkista. Monien mielestä yritys oli naurettava ja karvalla tehty muunnos Crocseista epämiellyttävä näky silmille.

Kanye West otti aiemmin onnistuneen riskin esitellessään vaatemallistonsa mukana saappaita ja korkokenkiä, joiden yli oli vedetty sukka. Kengät näyttivät monien mielestä hauskoilta, tyylikkäiltä ja erilaisilta. Karvakauluksiset Crocsit eivät kuitenkaan Kanen epäonneksi saaneet positiivista vastaanottoa.