Lindsay Lohan vaatii Pieni Merenneito -elokuvan pääroolia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lindsay Lohan on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, joka on kuitenkin viime vuosien aikana ollut enemmän uutisotsikoissa päihdesekoilujen ja parisuhdesotkujensa vuoksi. Nyt 30-vuotias Lohan tuntuisi haluavan uudelleen näyttelijän töihin kiinni painostaessaan tuotantoyhtiöitä tekemään Pieni Merenneito -piirretystä elokuvan.

Lindsay Lohan julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa hänen kuvansa on vierekkäin Pieni Merenneito -piirretystä tutun Arielin vieressä. Naisen mielestä suositusta tarinasta pitäisi tehdä elokuva, jossa hänen tulisi ehdottomasti saada näytellä pääosaa.

Lohan on kertonut suostuvansa jälleen laulamaan mikäli Disney tekisi elokuvasta uuden verson. Lohan haluaisi elokuvan ohjaajaksi Bill Condonin, joka on ohjannut pian ensi-iltansa saavan Kaunotar ja Hirviö -elokuvan. Lindsay Lohan ilmeisesti katui myöhemmin vaativaan sävyyn kirjoittamaansa julkaisua, koska hän oli Entertainment-sivuston mukaan muuttanut koko kuvateksin myöhemmin vain aihetunnisteeseen #thelittlemermaid.

#thelittlemermaid

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on