Tulevaisuuden Tinder toimii Pokemon Go -tyylisesti

Digi · Terhi Piiroinen

Deittisovellukset ovat suosittuja tapoja etsiä satunnaista seuraa esimerkiksi pientä hauskanpitoa varten. Joskus sovelluksen avulla saattaa löytää elämänsä rakkauden. Sinkkuja saattaa kuitenkin häiritä se, että ei tiedä minkälainen match on tosielämässä. Tinderissä luotetaan pelkkään kirjoitettuun sanaan ja muutamaan valokuvaan ennen tapaamista.

Tulevaisuuden Tinder tulee toimimaan tosielämässä siten, että käyttäjät voivat tarkastaa esimerkiksi ohikulkijan siviilisäädyn sovelluksen avulla. Toisin sanoen jos on iskenyt silmänsä mielenkiintoiseen henkilöön linja-autossa, mutta ei ole varma hänen parisuhdestatuksestaan, voi apuna käyttää omaa älypuhelinta. Riittää, että puhelimella osoittaa henkilöä ja siviilisääty näkyy näytöllä.

Tinderin perustaja Sean Radin mukaan Tinderissä käytetään tulevaisuudessa samankaltaista teknologiaa kuin Pokemon Go -pelissä. Lisäksi deittisovellukseen tulee uusia lisäominaisuuksia, kuten pariehdotuksia ja treffi-ideoita henkilöiden mielenkiinnonkohteiden mukaan, Mirror uutisoi.