Nyt on huikea lukaali! Tämän Malibun rantatalon saat 8,4 miljoonalla eurolla

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Asuntomarkkinoilla hinta määräytyy perinteisesti pääasiassa sijainnin perusteella. Yhdysvalloissa on muutamia erityisen haluttuja sijainteja, jotka ovat maailmankuuluja ja haluttuja. Eräs niistä on Los Angelesin liepeillä sijaitseva Malibun ranta, jossa asuu monia superjulkkiksia.

Nyt fitness-valmentajana tunnetuksi tullut Jillian Michaels on myymässä omaa luksustaloaan loistavalla sijainnilla Malibun rannalla. Hänen betonisen tyylikkään talonsa hintalappua on juuri päivitetty reilusti alaspäin.

Aiemmin pyyntihinta oli nimittäin noin 9,5 miljoonaa euroa, mutta nyt hinta on enää 8,4 miljoonalla eurolla. Tuohon hintaan saa tyylikkään design-kodin, jossa on lähes vertaansa vailla olevat merinäköalat suurten koko seinän kokoisten panoraama-ikkunoiden läpi puhumattakaan kattoterassin tunnelmasta ja maisemasta.

Splash
Splash
Splash
Splash