Valtavia palloja roikkuu korkealla puissa – ovien takaa paljastuu hotellihuoneita

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Paljon matkailevat pyrkivät aina hankkimaan matkoillaan uusia kokemuksia ja elämyksiä, joita tavalliset hotellit eivät aina kykene kuitenkaan tarjoamaan. Maailmalta löytyy onneksi jonkin verran erikoisia majoituspaikkoja, joista nyt kovassa nosteessa on erityisesti Free Spirit Spheres -majoitus.

Hanging out in the trees with the beautiful @amberstorie. Suspended tree houses are freakin' awesome. This is a must do when in BC. Highly recommend ??????? #bucketlist #bamber #treehouselyfe #ewokshaditright

A post shared by Ben Vadasz (@benvadasz) on

Kyseessä on joukko suurikokoisia korkealle puuhun nostettuja palloja, joiden sisällä on odottamattoman tilavia ja mukavan näköisiä hotellihuoneita. Tilaa yhdessä pallossa on peräti 28 neliön verran. Pallot sijaitsevat Brittiläisen Kolumbian Victoria Islandilla, jossa yksi yö pallossa maksaa noin 170 euroa.

Tom Chudleighin kehittämät majoituspallot ovat siis eräänlaisia käsin lasikuidusta tehtyjä puumajoja. Jokaisen tekeminen on kestänyt alusta loppuun peräti kolme vuotta. Pallomajoihin ei oteta majoittumaan lapsia, koska pallojen oven takana odottaa vaarallinen pudotus. Isoissa palloissa mahtuu majoittumaan kaksi ihmistä ja pienissä yksi.

hello 大自然? #freespiritspheres #brithday

A post shared by CICI? (@cci.lee) on