Maailman nuorin myrskynmetsästäjä? 7-vuotias palvoo pyörremyrskyjä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Barcroft TV esittelee ala-asteikäisen Chase Millerin, jonka harrastuksena on myrskyjen metsästäminen. Seisemänvuotias amerikkalaispoika on kulkenut myrskyjen perässä neljävuotiaasta saakka valokuvaajaisäpuolensa Jason Weingartin matkassa.

Olipa kyseessä sitten ukkonen, pyörremyrsky tai rajuilma, on Chase Millerin tavoitteena päästä ihailemaan luonnonilmiötä. Ympäri Yhdysvaltoja myrskyjen perässä matkustava pikkupoika on toisella luokalla oleva lapsi, joka ei pelkää myrskyjä kuten ikätoverinsa. Päinvastoin, hän ihailee rajuilmojen kauneutta ja ikuistaa näkymiä valokuviin.

Chasen valokuvia voi ihailla esimerkiksi hänen Instagram-tilillään. Pikkuinen myrskybongari tietää, että myrskyihin liittyy myös riskejä. Perheen ykkösasiana on pitää perhe turvassa. Chase Miller haluaa isona henkilöksi, joka on nähnyt eniten tornadoja koko maailmassa.