Parodiavideo leviää: Chuck Norris aiheutti Emil Iversenin kaatumisen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ja Norjan hiihtoväen välit kiristyivät äskettäin melkoisesti, kun norjalainen hiihtäjä Emil Iversen vei törkeällä kiilaamisellaan Suomelta lähes varman kultamitalin parisprintin finaalissa. Suomalaisia kovasti harmittaneesta tapauksesta levisi nopeasti pilakuvia verkossa.

Nyt pilakuvat ovat saaneet seuraa legendaarisesta Chuck Norrisista. Hänen takavuosina elokuvassa nähty ampumiskohtauksensa on nimittäin yhdistetty täysin parodiamielessä Suomea ja Norjaa kuohuttaneeseen hiihtoskandaaliin.

Parodiavideo on leikattu niin, että Iversenin kaatuminen näyttää aiheutuvan Norrisin laukauksesta. Aiemmin esimerkiksi meemikuvissa kaatumisen on spekuloitu muun muassa norjalaisten jo aiemminkin käyttämästä surullisenkuuluisasta huulirasvasta.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat