Erikoinen näky: Käärme söi suurta opossumia puusta roikkuen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta leviää sosiaalisen median kautta usein mitä pelottavampia kuvia tilanteista, joissa jättiläismäiset käärmeet syövät isoa saalista tai taistelevat esimerkiksi krokotiilien kanssa. Australiassa tällaiset tapaukset ovat melko yleisiä, mutta muualla asuvia ihmisiä ne tuntuvat aina hätkähdyttävän.

Tällä kerralla siskokset Simone ja Michelle Hunjak saivat todistaa erikoisen tilanteen Byron Bayn alueella kun he näkivät ohikulkumatkalla puusta roikkuvan suuren pytonin. Käärme roikkui pää alaspäin oksalta ja söi hyvällä ruokahalulla isoa opossumia.

Käärme näytti taistelevan painovoiman lakeja vastaan yrittäessään nielaista isoa opossumia pää alaspäin. Se oli onnistunut kuitenkin syömään pussirotan jo takapuolta ja takajalkoja lukuunottamatta kokonaan naisten saavuttua paikalle.

Monia näky olisi voinut pelottaa, mutta Michelle oli kommentoinut 9 News -uutisille rakastavansa käärmeitä, minkä vuoksi käärmeen näkeminen kesken sen ruokailun oli ollut vain mahtavaa. Elleivät siskokset olisi olleet kiireessä, he olisivat mielellään jääneet katsomaan koko tapahtuman loppuun saakka.