Kohukaunottarella lipsahti rantahiekkaa jalkoväliin – näin tilanne pelastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi kohun myötä pienimuotoiseksi julkkistähdeksi. Sittemmin hänet on nähty muutamia kertoja esittelemässä bikinivartaloaan antaumuksella paparazzeille.

Nyt brasilialaismalli on kuvattu nauttimassa Rio de Janeiron karnevaalitunnelmasta Copacabanan maailmankuululla uimarannalla. Vauhti oli niin kova, että pallottelun ja rannalla kierimisen johdosta rantahiekkaa eksyi bikinien sisään. Onneksi Liziane keksi ongelmaan nopeasti ratkaisun.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash