Jessica Alban neuvoo – näin poistat finnin nopeasti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Jessica Alba on tunnettu monista elokuvarooleistaan ja kadehdittavan kauniista ulkonäöstä. Jessica Alban iho näyttäisi aina hehkuvan kauniisti vuodenajasta riippumatta, minkä vuoksi People-sivusto kysyikin nyt kaunottarelta parhaat ihonhoitovinkit.

Jessica Alba kertoi, että perustan tulee olla kunnossa, mikä tarkoittaa terveellistä ja puhdasta ruokavaliota. Nainen kehottaa välttelemään prosessoituja ruokia, uppopaistettuja ruokia ja sokerisia herkkuja. Alba myös neuvoo juomaan paljon vettä, koska se pitää ihon kosteutettuna myös sisältä päin.

Jessica Alba noudattaa hänen äitinsä kauneusneuvoa, jonka mukaan meikit kasvoilla ei koskaan saa mennä nukkumaan. Puhtaudesta huolimatta Albakin kertoo välillä saavansa finnejä. Mikäli näpyissä on valkoinen pää, nainen puristaa ne.

Puristamisen jälkeen Alba puhdistaa näpyn ja pyyhkäisee sitä jollakin ihonhoitotuotteella, jossa on hapokkuutta tai alkoholia, mikä desinfioimisen lisäksi sulkee näpyn niin, että sen sisälle ei pääse enää likaa. Alueen rauhoituttua Jessica Alba kertoo meikkaavansa varoen kuitenkin laittamasta liikaa näpyn päälle aineita, jotka estävät ihon hengittämisen ja tukkivat ihohuokoset.