Kylie Jennerin kuvat ihastuttavat – upea nahka-asu korostaa kurveja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista nuorin Kylie Jenner julkaisi hetki sitten hänestä otettuja seksikkäitä kuvia naisen omalla Instagram-kanavalla. Mustavalkoisissa ja hyvin sensuelleissa kuvissa 19-vuotias Kylie Jenner makoili sängyllä ja poltti tupakkaa.

Nyt Kylie Jenner on ollut jälleen toistamiseen Los Angelesissa asuvan valokuvaajan ja ohjaajan kanssa kuvaamassa upeita kuvia. Tällä kerralla Sasha Samsonova -niminen kuvaaja on ikuistanut kurvikkaan kaunottaren upeassa nahkaisessa alusasussa.

Kylie Jenner poseeraa upeissa maisemissa raidallinen nahka-alusasu yllään. Samalla kerralla Jenneristä otettiin kuvat myös mustassa nahkahameessa ja valkoisessa asussa, jossa oli seksikäs kiinteän vatsan pljastava paita ja lyhyt reidet ja sääret palastava hame.

In another world ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

always looking for something ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

inhale the good exhale the bad ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

too busy making magic with @sashasamsonova ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on