Uskomaton tuuri! Poliisi välttyi täpärästi auton alle jäämiseltä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjalainen poliisi saa kiittää tuuriaan, sillä tuore video paljastaa hengenlähdön olleen hänelle erittäin lähellä. Mies oli jäädä häntä kohti ajaneen BMW-auton alle huoltoasemalla.

Valvontakameran videolla nähdään, kuinka poliisi on seisomassa virka-autonsa vieressä huoltoaseman työntekijän tankatessa ajoneuvoa. Yhtäkkiä punainen BMW väistää toista autoa läheisellä tiellä, ja lähtee kiitämään huoltoaseman pihaa kohti.

Auto väistää poliisin täpärästi ja kolhaisee läheistä pylvästä. Huffington Post -lehden mukaan poliisi kuulusteli sekä BMW-kuskia että kuljettajaa, jonka autoa edellä mainittu väisti. Tapauksesta ei ole toistaiseksi nostettu syytteitä.

 

Así quedó…. por suerte, en un susto.

Publié par Pilar Mira Marco sur dimanche 5 mars 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.