Maailman kallein maasturi: Mercedes-Maybach G Class 650 on tässä!

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Katumaastureiden saralla automallien vaihtuvuus varsinkin korkeassa hintaluokassa on ollut viime vuosina melko maltillista. Nyt Mercedes-Maybach G Class 650 on kuitenkin asettanut tuoteryhmään aivan uuden riman ainakin hintansa puolesta. Yhdysvalloissa 665.000 dollaria maksava auto on nimittäin kallein maasturi.

Mercedes-Maybach
Mercedes-Maybach

Luksusmaasturin hinta pitänee huolen siitä, ettei autolla lähdetä seikkailemaan kovin haastavaan maastoon. Varustelultaan auton kerrotaan olevan parasta A-sarjaa, sillä siitä löytyvät muun muassa lämmitettävät ja viilennettävät mukitelineet, hierovat nahkatuolit kivihieronta-ohjelmalla, 10-tuumaisilla näytöillä jokaiselle matkustajalle ja tietenkin 630 hevosvoiman tuplaturbo-moottorilla.

Autoa tehdään vain 99 kappaletta, eikä automallia ole tällä tietoa tulossa lainkaan myyntiin Yhdysvaltoihin. Mercedes-Maybach G Class 650 esiteltiin eilen Geneven automessuilla.

Mercedes-Maybach
Mercedes-Maybach
Mercedes-Maybach