Maailman kallein maasturi: Mercedes-Maybach G Class 650 on tässä!

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Katumaastureiden saralla automallien vaihtuvuus varsinkin korkeassa hintaluokassa on ollut viime vuosina melko maltillista. Nyt Mercedes-Maybach G Class 650 on kuitenkin asettanut tuoteryhmään aivan uuden riman ainakin hintansa puolesta. Yhdysvalloissa 665.000 dollaria maksava auto on nimittäin kallein maasturi.

Mercedes-Maybach
Mercedes-Maybach

Luksusmaasturin hinta pitänee huolen siitä, ettei autolla lähdetä seikkailemaan kovin haastavaan maastoon. Varustelultaan auton kerrotaan olevan parasta A-sarjaa, sillä siitä löytyvät muun muassa lämmitettävät ja viilennettävät mukitelineet, hierovat nahkatuolit kivihieronta-ohjelmalla, 10-tuumaisilla näytöillä jokaiselle matkustajalle ja tietenkin 630 hevosvoiman tuplaturbo-moottorilla.

Autoa tehdään vain 99 kappaletta, eikä automallia ole tällä tietoa tulossa lainkaan myyntiin Yhdysvaltoihin. Mercedes-Maybach G Class 650 esiteltiin eilen Geneven automessuilla.

Mercedes-Maybach
Mercedes-Maybach
Mercedes-Maybach

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat